Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Mersin’in önümüzdeki yıllarda sanayi sektöründe çok hızlı bir yükseliş sergileyeceğine inandıklarının altını çizerek, ‘Kentteki yatırımlarımızı arttırmak istiyoruz’ dedi.

KARİYER.NET, İŞ HAYATINDA EŞİTSİZLİĞİN İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI KARİYER.NET, İŞ HAYATINDA EŞİTSİZLİĞİN İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI

Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Mersin’in geleceğine güvendiklerinin altını çizerek, ‘Önümüzdeki yıllarda Mersin sanayisi çok daha iyi noktalara gelecek. Bugün yapımı devam eden organize sanayi bölgelerinin tamamlanması ile birlikte istihdam oranları ciddi artış gösterecektir. Biz de şirket olarak kentteki yatırımlarımıza yenilerini eklemek ve üretim hatlarımızı arttırmak istiyoruz. Bu anlamda da özellikle Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni açılacak sanayi alanlarına yeni yatırımlar yaparak hem istihdam sayımızı arttırmak, hem de ülke ekonomisine katkı sunmak istiyoruz’ dedi.

‘TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

‘Ar-Ge ekibimiz çok ciddi bir çalışma içerisinde. Yenilikçi teknolojiyi yakından takip ediyoruz’ diyerek sözlerini sürdüren Hasan Yıldırım, ‘Biz ihracatçı bir firmayız. Yurtiçindeki çalışmalarımızın yanı sıra ihracat ile ülke ekonomimize katkı sunmak istiyoruz. Şu anda 25 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu sayının daha yukarılara taşınması için de teknolojiyi yakından takip ederek, yenilikçi teknolojiler ile üretim yapmamız çok önemli. Özellikle yeni yapacağımız yatırımlarda yenilikçi teknolojilere yer vermek istiyoruz. Bu anlamda da hem üretim sırasında, hem de yatırım sırasında Ar-Ge ekibimizin çalışmaları bizim için önem taşıyor’ dedi.