KARİYER.NET, İŞ HAYATINDA EŞİTSİZLİĞİN İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI KARİYER.NET, İŞ HAYATINDA EŞİTSİZLİĞİN İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI

Mersin’de aynı zamanda fenomen olan iş insanı Mehmet Furkan, ramazan ayı öncesi bir aylık geliriyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu. Fenomen Mehmet Furkan, 300 gıda kolisini kentin birçok noktasında ihtiyaç sahiplerine kendi elleriyle ulaştırdı. Daha önce köy okullarına yaptığı yardımlarla da bilinen Mehmet Furkan, ramazan ayının paylaşma ayı olduğuna dikkat çekti. Fenomen Mehmet Furkan, gıda kolisi dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamada, yaptığı davranışın iş insanlarına örnek olması gerektiğine vurgu yaptı.

“RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR”

Mersin’in birçok ilçesinde gıda kolisi dağıttığını belirten Mehmet Furkan, “Amacımız, ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu insanlara göstermekti. Onu da gerçekleştirmiş olduk. Sosyal medyadan kazandıklarımı daha önceden de hayır işlerine harcıyorduk. Ramazan ayı olması nedeniyle ve ramazan ayı paylaşma ayı diyerek bu sefer gıda kolisi dağıtma kararı aldık. Zor durumda olan aileleri tespit ederek ekibimizle birlikte dağıtımları gerçekleştirdik. İnsanların hayır dualarını almak bizlere yetiyor. Bazı insanlar reklam yaptığımızı düşünerek bizleri eleştiriyor ancak kendileri bu tür davranışlarda bulunmuyor. Gönül ister ki herkes birileriyle paylaşım içerisine girse. Umarım bu yaptığımız insanlara örnek olur ve daha çok insana ulaşılır” dedi.