2024 KADIN VE İSTİHDAM ARAŞTIRMASI YAYIMLANDI 2024 KADIN VE İSTİHDAM ARAŞTIRMASI YAYIMLANDI

Silifke’ye bağlı Taşucu mahallesinde 4,5 aylık aranın ardından hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle "Vira bismillah" diyerek teknelerle mavi sulara açıldılar.

Av yasağının bitmesi dolayısıyla Taşucu balıkçı barınağında düzenlenen programa Silifke kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Emniyet Müdürü Ahmet Şahin Gözlü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, İlçe Tarım Müdürü Yusuf Gün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar’ın yanı sıra diğer kurum amirleri katıldılar.

Düzenlenen törene katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Taşucu’nda balıkçılık yapan hemşehrilerine seslenerek, yeni sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Başkanvekili Altunok,  “Ümit ediyoruz, dua ediyoruz bu yıl balık sezonu bir öndeki yıldan daha güzel daha bereketli daha sağlıklı olsun. Kazasız belasız, bol balıklarla bol kazançlarla dönmeye vesile olsun inşallah” diyerek dileklerini bildirdi

Taşucu mahallesinde balıkçılarla bir araya gelen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı törende yaptığı konuşmada, 4,5 aylık aradan sonra "Vira bismillah" diyerek denize açılan balıkçılara hayırlı ve bereketli bir sezon diledi.  Kaymakam Nazlı konuşmasında, "Balıkçılıkla uğraşan Silifkeli hemşehrilerimizin gayretleriyle ilçemizde bu faaliyetler yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Dolayısıyla birçok ailemiz de balıkçılıktan ekmek yiyor. Bu sektör sayesinde Silifke ilçe sınırlarımızda balıkçılık yapan esnaflarımız ekonomimize de büyük katkılar sağlamaktadırlar. Balıkçılarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Taşucu balıkçı barınağında düzenlenen törende balıkçıların sorun ve isteklerini de dinleyen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yapılan duaların ardından demir alan balıkçılara bereketli bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE