Özellikle korona virüsün ortaya çıkmasıyla beraber bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla insanlar gıda takviyelerine yöneldi. Gıda takviyesine yeni bir soluk ise Sanmark ile geliyor. İşte, detaylar!
Gıda Takviyesi Ürünleri Sanmark İle Yenileniyor!
Gıda takviyesi ürünleri gün geçtikçe daha da önemli hale geliyor. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla takviyeye başvurmak isteyen kişilerin ilk yöneldiği ürünler medikal takviye ürünleri oluyor. İşte şimdi sizleri gıda takviyesi ürünlerine yeni bir soluk ve güven getiren Sanmark ile tanıştıracağız.
Güçlü Bağışıklık Sistemi Güçlü Vücut Direnci
Sanmark İlaç A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Arıkbağ, şirketini en iyi dünya firmaları arasına sokmayı hedeflerken “hedefimiz daima en iyi olmakken, müşterilerimize sağlıklı, isteklerine bağlı sonsuz hizmet sunmak” diye de ekliyor.

DUBAİ SEFERBERLİĞİ HIZ KAZANIYOR DUBAİ SEFERBERLİĞİ HIZ KAZANIYOR

Gıda takviyesi ürünlerine yeni bir soluk getirmek isteyen Arıkbağ, üretim kapasitesi ve steril üretim alanlarını şu şekilde anlattı: "Her gün önemi daha fazla artan gıda takviyesi sektöründe üretim parkurumuz ve tamamı ile steril üretim alanımız ile başlamaya hazırız. Güncel Gmp standartlarına uygun, seri üretim yapabilecek bir tesis kurduk. Türkiye de gıda takviyesi kullanımı gün geçtikçe artmakta ve insanlar bağışıklık sisteminin önemini farkına varmaya başladı. Sanmark İlaç olarak hedefimiz , insan sağlığını korumak, iyileştirmek ve yaşam kalitesini arttırmaya yönelik, kaliteli ve güvenilir ürünler üretmek, sektörde öncü ve yenilikçi yaklaşımlarla üretilen ürünleri tıbbın ve bireylerin hizmetine sunmaktır. Her gün yenilenen ve teknolojinin geliştiği dünya piyasasında AR-GE çalışmalarına önem vermekteyiz. Dünya genelinde global bir salgın olarak ilan edilen Covid-19 Yeni tip koronavirüs Pandemi döneminde Üretim kapasitemizi ve makine parkurumuzu arttırdık. Umuyorum Pandemi sürecini en kısa zamanda atlatırız."
Steril üretim alanlarına da ekstra özen gösteren Nezih Arıkbağ; bu durumun sadece salgından ötürü olmadığını, üretimlerinde ve tesislerin tamamında hijyene ve buna bağlı insan sağlığına da fazlasıyla önem verdiklerinin altını çizdi.