Mezitli Belediyesi eşine az rastlanır bir iyilik hareketine daha imza atıyor. İyiliğin bulaşıcı olduğu Mezitli’de Hayırsever Nutricia ailesi yeterli beslenme imkanı bulunmayan bebekler için Mezitli Belediyesine devam sütü bağışında bulundu. 3 bin 500 adet yarım litrelik, 3 bin adet 200 mililitrelik devam sütü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kontrolünde görevliler tarafından teslim alındı.

Mezitli Belediyesinin deposuna kaldırılan anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda hayati öneme sahip olan devam sütleri, mahalle muhtarları ve oluşturulacak koordinasyon ile dağıtımı sağlanacak.

VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI” VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI”

‘KÖPRÜ GÖREVİNİ ÜSTLENDİK’

Bebeklerin yeterli beslenmesi ve bağışıklık siteminin güçlenmesinde devam sütünün önemine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediye olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Bu kez Hayırsever Nutricia ailesi çocuklarımız için son derece büyük öneme sahip devam sütü bağışında bulundu. Biz de belediye olarak bu sütleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için muhtarlarımız aracılığı ile köprü olacağız. Değerli hayırseverimize teşekkür ederim” dedi.

‘BURADA İYİLİK BULAŞICIDIR’

Mezitli’de bu tür yardımlaşmaların artık sıradan bir olay haline geldiğini ifade eden Başkan Tarhan, “İyiliğin bulaşıcı olduğu Mezitlimizde gün aşırı böylesi iyilik hareketlerine tanık oluyoruz. Bir gün bir hayırseverimiz meyve bağışında bulunurken, başka bir hayırsever gurubumuz çocuklar eğitime uzaktan da olsa ulaşabilsinler diye tablet kampanyası başlatabiliyor. Gönüllülerimiz, ürettiklerini satarak kız çocuklarının eğitime katkı sunarken, başka bir gönüllümüz ise ürettiği sebzelerle aşevimizin ihtiyacını karşılayabiliyor. Mezitlililer buna alıştı. Çünkü burası Mezitli. Burada iyilik bulaşıcıdır” diye konuştu.