ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİNİ CANLANDIRACAK YATIRIM MODELİ ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİNİ CANLANDIRACAK YATIRIM MODELİ

Çetinkaya Mersin Mağazası, Mersin halkının bütçesine destek olmaya devam ediyor. Mağaza son olarak Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi ile bir anlaşma yaparak, dernek üyelerinin alış verişlerinde yüzde 5 ile 10 arasında indirim uygulayacak.

Çetinkaya Mersin Mağazası Müdürü Zeynep İkiz ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ın yaptığı protokolle karara bağlanan indirim uygulaması ile dernek üyelerinin bütçelerine katkı sağlanılması amaçlanıyor.

Yapılan anlaşmaya göre Türkiye genelinde ki tüm Çetinkaya mağazalarına TÜED üyeleri ve birinci derece yakınları; giderek bay, bayan ve çocuk spor giyim de dahil olmak üzere tüm giyim reyonlarında yüzde 10, kafe ve restorantlarda yüzde 10 ve market, kozmetik, beyaz eşya, züccaciye, kırtasiye, oyuncak, hırdavat ve mobilya reyon alışverişlerin de ise yüzde 5 indirimden yararlanabilecekler.

Ayrıca 65 yaş ve üzeri TÜED üyelerinin verecekleri 300 TL ve üzeri siparişler, 15 km. mesafeye adrese ücretsiz olarak teslim edilecek.

TÜED Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak anlaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada: “Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olan gıdadan giyime kadar duyulan tüm ihtiyaçların indirimli karşılanması ile üyelerimizin bütçelerine bir katkı sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimize hayırlı olsun. ÇETİNKAYA Ailesine de üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.