Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına her fırsatta devam eden Pozantı Belediyesi, şimdi de halka organik ürün sunmak için kolları sıvadı. 

VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI” VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI”

Pozantı ilçesine bağlı Yazıcak Mahallesinde bulunan 6 dönümlük belediye arazisine, eski usul Karakılçık buğday ekilecek. Ekilen buğdaylar hasat edildikten sonra ise değirmenlerde öğütülerek bulgur yapılacak ve vatandaşı organik ürün ile buluşturacak.

İş makineleriyle arazi üzerinde temizlik ve tesviye çalışmalarına başlayan ekipler, kısa bir süre sonra buğday ekimine başlayacaklar.

Sosyal medya hesabından bu haberi takipçileriyle paylaşan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Pozantı Belediyesi olarak Üretken Belediyecilik hamlemize devam ediyoruz” diyerek şunları dile getirdi; “Yazıcak Köyünde bulunan belediyemize ait 6 Dönüm araziye eski usul Kara Kılçık Buğday ekmek için arazi üzerinde temizlik çalışmamıza başladık. Ekeceğimiz buğdayı hasat ettikten sonra hem tohumluk yapacağız hem de değirmende öğütüp bulgur yapacağız ve organik ürün olarak halka arzda bulunacağız. Bizi izlemeye devam edin” dedi.