Silifke Ülkü Ocakları eğitime destek amacıyla ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan okullara dezenfektan ve dezenfektan standı hediye etti.

Öncelikli olarak köyden mahalleye dönüşen kırsal alanlarda bulunan mevcut okulları ziyaret ettiklerini belirten Silifke Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, okullarda öğrencilerin ihtiyaç duyduğu dezenfektan ve dezenfektan stantını okul idarecilerine teslim ettiklerini açıkladı. Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş yaptığı açıklamada, “Ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını maalesef ilçemizde de halkımızı ve öğrencilerimizi tehdit etmektedir. Biz de ülkü ocakları olarak yeni eğitim-öğretime başlayan öğrencilerimizin virüs salgınından korunmaları için temin ettiğimiz dezenfektan ve dezenfektan stantlarını köyden mahalleye dönüşen kırsal bölgelerde bulunan okullarımıza ulaştırdık. Amacımız hem eğitime destek vermek, hem de yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine imkan sunmaktır. Yaşamımızı tehdit altına alan korona virüs salgınından korumak için hem halkımız hem de çocuklarımız mutlak suretle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıdırlar. Aile bireylerimizin yanı sıra bu konuda büyük görev eğitimcilerimize düşmektedir. Çocuklarımızın virüsten korunmaları ve temizlik kurallarını öğrenmeleri için eğitimcilerimizin daha duyarlı davranmaları gerektiğine inanıyoruz. Ülkü Ocakları olarak eğitim kurumlarımıza ve eğitimcilerimize bu konuda desteğimiz devam edecektir” dedi.

HAYALİNE, AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN KURSLARIYLA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR HAYALİNE, AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN KURSLARIYLA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

Ülkü Ocakları Başkanı Ateş, okullara hediye edilen dezenfektan stantını okul idarecileri ve öğrencilerle birlikte kullanarak öğrencilere bu konuda bilgiler de verdi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE