AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği ile Özel Mersin Elit ve Özel Eğitim Kursları Koleji arasında indirim anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmaya göre sendika üyelerinin çocuklarına ve birinci dereceden yakınlarına yüzde 10 indirim sağlanacak.

Üyelerinin haklarını korumada büyük mücadeleler sergileyen ve yine üyelerine kentteki kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalarla indirim uygulanmasını sağlayan Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No'lu Şube Başkanı Metin Ercan, bir eğitim kurumu ile daha anlaşarak üyelerine yüzde 10 indirim imkanı sağladı.

Sendika binasında Özel Mersin Elit ve Özel Eğitim Kursları Koleji sahiplerinden Mehmet Nur ile birlikte anlaşmaya imza atan Başkan Ercan, üyelere yönelik bu tür indirim anlaşmalarının devam edeceği müjdesini de verdi.