TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “KENT TASARIMI VE ZİHİNSEL SAĞLIK” TEMALI PSİKOLOJİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “KENT TASARIMI VE ZİHİNSEL SAĞLIK” TEMALI PSİKOLOJİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Yahya Akel Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Belgin Ercan’ın Türkiye ve Bulgaristan’dan öğretmen ve öğrencilerle yürüttüğü proje 10 okulun iş birliğinde yürütülüyor.

Projenin amacının; öğrencilerin gelecekte seçmeyi düşündüğü meslekleri tanıtmak ve kariyer planlarında gelecekte mutlu bireyler yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Belgin Ercan: “Yürüttüğümüz projemizde Türkiye’nin çeşitli illerinden 10 ortak lise ile Bulgaristan Ortaokulu ile gerçekleştirilecektir. Projemizin amacı; öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, kariyer planlamalarını oluştururken akranlarından ve rol modellerinden yararlanabilecekleri bir öğrenme ortamı oluşturmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve motivasyonlarına olumlu katkı sağlamaktır” dedi.

Ercan proje ortaklarını ise şöyle sıraladı: Kenan Uçak, Kadir Kemal ,Belgin Ercan, Feride Kor,  Mehtap Bozdemir, Sunay Altan, Nimet Kılıç, Selda Çiftçi, Cema Anneba, Muazzez Alkın Özcan, Nihan Balaman, Sacide Nur Koyuncu.