AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, Türk gençliğinin eğitimine ve genel kültürüne katkıda bulunmak amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezinin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform Bilgi Ocakta uygulaması milletimizin hizmetindedir diyerek öğrencilere ve bilgisini geliştirmek isteyenlere çağrı yaptı.

Türk gençliğinin eğitimine ve genel kültürüne katkıda bulunmak amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezinin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform Bilgi Ocakta uygulaması hizmete girmesinin ardından Silifke Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş bir mesaj yayınladı. Başkan Ateş yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezimizin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform Bilgi Ocakta uygulaması hizmete girdi. Bilgi ocakta uygulamasına internet üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.  Ülkü Ocakları online eğitim modülünde ilkokul, Ortaöğretim, lise, üniversite ve çeşitli sınav seviyelerine kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun, uzman hocalar tarafından müfredatına uygun yüzlerce soru içeren bilgi ocakta uygulamasına bir tıkla ulaşabilirsiniz” diyerek çağrıda bulundu.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Ateş, öğrencilere ve bilgisini geliştirmek isteyenlerin bilgi ocakta uygulamasına https://bilgiocakta.com/ adresinden ulaşılabileceğini de duyurdu.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE