Metrogarden AVM, okula dönmeye hazırlanan çocukların heyecanına hediyelerle ortak oluyor. Okula dönüş kampanyası kapsamında 19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler yapacakları okul alışverişiyle Metrogarden Card’larına topladıkları puanları Hediye Dükkanı’nda çantadan boya kalemine, kitaptan suluğa çok çeşitli ürün yelpazesinde kullanabilecek. Aynı tarihlerde açılacak Metrogarden kırtasiye pazarında ise yüzlerce okul malzemesi ve kitap çeşidi uygun fiyatlarla tüm öğrencilerin ziyaretine açık olacak. 

Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan Metrogarden AVMyeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken ziyaretçilerine cazip ve uygun alışveriş olanağı sağlıyor. 19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında devam edecek okula dönüş kampanyasıyla Metrogarden AVM’den alışveriş yapanlar, Metrogarden Card’larına toplayacakları puanlarla Hediye Dükkanı’nda, çantadan, kalem kutusuna, boya kalemlerinden, suluğa kadar birçok okul ve kırtasiye ürünün kazanma fırsatına sahip olacak.

Aynı tarihlerde geçerli Metrogarden kırtasiye pazarı ise 10.00 - 22.00 saatleri arasında AVM’nin zemin katında ziyaretçilere açık olacak. Anne ve babalar çocuklarının okul ihtiyaçlarını alışveriş puanlarıyla karşılarken, çocuklar için de ilk ders zili Metrogarden Hediye Dükkanı’nda çalacak.