Mersin Akdeniz Ahmet Şimşek İlkokulu 3. sınıf öğretmeni Ayşe Kendigelen öğrencileriyle birlikte “Etkinik Atölyem”, isimli eTwinning projesini yürütmeye devam ediyor.

Çocukların evde bulunan malzemeleri kullanarak etkinlik üretip eğlenerek öğrenmelerine fırsat tanıdıklarını kaydeden Kendigelen, bu proje ile aynı zamanda çocukların becerilerini geliştirip aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağladıklarını kaydetti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kendigelen: “Pandemi döneminde uzaktan eğitim yaparken öğrenimin çok zor olacağını düşünüyorduk, fakat bu projelerle eğlenirken aynı zamanda kazanımları gerçekleştirerek etkili bir öğrenme sağlamış olduk. Çocuklarımız bu zor süreçte verimli bir öğrenmeyi gerçekleştirdiği gibi web2 araçlarını da tanımış ve kullanmış oldu. Öğrencilerimiz bu süreçte güvenli internet kullanımının da öneminin farkına vardı” dedi.

BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARIN AİLELERİNDEN TAM NOT BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARIN AİLELERİNDEN TAM NOT

Ayşe Kendigelen eTwinning projeleri sayesinde hedeflerinin çok üstüne çıktıklarını da sözlerine ekleyerek, tüm öğretmenleri eTwinning projesi yapmaya davet etti.