Ülkemizin en önemli eğitim markalarından birisi olan BİL Koleji, Ankara Altındağ’da öğrencilerle bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Altındağ BİL Koleji yeni kampüsünü lansman toplantısı ile duyurdu. Lansman toplantısında konuşan Altındağ BİL Koleji Kurucusu Alper Küçük Eğitim teknolojilerinin gelişmesi ve iletişim alanında önemli ilerlemeler kaydedilmesi ile birlikte bilgiye ulaşmak kolaylaşsa da doğru ve nitelikli bilgiye ulaşmak eskisinden daha zor hale geldi. Bilgiyi derleyen bir nevi bilgi küratörlüğü yapabilen kurumların ön plana çıktığı günümüzde önemli olan bilgiye ulaşmak değil nitelikli bir şekilde bilgiyi sindirebilmektir. Öğrencilerimizin gelişim çağında zihinlerini ve kişiliklerini geliştiren okullarımız birer eğitim kalesidir, okullarımız birer zihin fabrikasıdır” dedi.

ZİHİN VE FABRİKA BİRLEŞİRSE ORTAYA İNOVASYON ÇIKAR

Altındağ BİL Koleji Kurucusu Alper Küçük ‘’Okulu bir eğitim kalesi ve zihin fabrikasına benzeten bu iki kelimenin birleşiminin inovasyon kavramını çağrıştırdığını ifade etti ve Dünya İnovasyon Okulu” mottosuna dikkat çekti.

Alper Küçük Eğitim ülkemizin ve dünyanın en önemli meselelerinin başında geliyor. Eğitim ciddi bir iştir, biz de işimizi ciddiye alıyoruz. Okul kavramı ile inovasyon kavramını bir araya getirmeyi başaran BİL Koleji ile birlikte uzun bir maratona çıktık. Yolumuz uzun, yorulmadan hızımızı kesmeden beraber yol alacağız. Geleceğimizin teminatı kıymetli öğrencilerimizi, geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlamak için yolumuza BİL Koleji ile birlikte devam etme kararı aldık” dedi.

BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARIN AİLELERİNDEN TAM NOT BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARIN AİLELERİNDEN TAM NOT

24 şehir 42 kampüs ile Türkiye markası olan BİL Koleji 2022 – 2023 eğitim-öğretim yılında Ankara Altındağ ilçesinde Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Anadolu Lisesi ile hizmet verecek ve sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.