Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen bilim fuarında konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak eğitime her zaman destek vereceklerini söyledi.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kamu-Sen İlçe Temsilcisi İbrahim Atalay ve okul müdürleri ile birlikte Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Tübitak Bilim Fuarı’nın açılış kurdelasını birlikte kesen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yıl boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru sanat eserlerinin yanı sıra birbirinden ilginç projeleri de inceledi. Projede katkısı bulunan öğretmen, idareci ve öğrencileri de kutlayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok  4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı projesinin önemine de değindi.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok konuşmasında, “Belediye olarak eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Gelecek nesillerimizin imarı ve ihyası için eğitimin en önemli destekçisi olmayı sürdüreceğiz. İlçemizde yaşayan otizmli çocuklarımızın eğitimi için açtığımız merkezimizde 30’a yakın özel çocuğumuz bu imkanlardan faydalanmaktadır. Ayrıca eğitim alanında ilçede yaptığımız en büyük yatırım Taşucu Bilim Merkezi ve Kütüphane projemizdir. Yakın il ve ilçelerde yaşayan öğrencilerimizin geleceğine eğitim akanında ışık tutacak olan bu merkezimizi inşallah kısa zamanda hizmete sunacağız” diyerek fuara katkı sunan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen bilim fuarında Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin sunulduğu stantları gezen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’da konuşmasında, “Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Bu tür etkinlikler gençlerimizin yaratıcılığının ortaya çıkmasında büyük rol oynamaktadır. Ortaya çıkan bu projelerin öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine büyük katkı sağlamaktadır” diyerek projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

UYSAL: “ÇOCUKLARIMIZ YOĞUNLUĞA MOLA VERİP KENDİLERİNE ZAMAN AYIRMALILAR” UYSAL: “ÇOCUKLARIMIZ YOĞUNLUĞA MOLA VERİP KENDİLERİNE ZAMAN AYIRMALILAR”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE