Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediyenin son meclis toplantısında sunduğu önerge ile esnafa destek sağladı.
Yapılan destek kahvehane ve kırtasiye işletmelerine bir defaya mahsus olmak üzere 500'er TL nakdi yardım ve belediyenin kiracısı olan işyerlerine de 2021 yılı için kira artışının olmaması kararı.
Başkan Çay'ı bu duyarlı davranışından dolayı öncelikle kutluyoruz.
Pozantı'nın ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması ve Pozantı halkının ve özellikle de esnafın bu tanıtımlardan katkı sağlayabilmesi adına önemli sosyal faaliyetler de gerçekleştiren Başkan Çay,  herkesin evine kapandığı pandemi döneminde vatandaşına moral vermek adına online konserlerde düzenliyor. Online konserler takip ettiğiniz gibi hemen hemen bütün belediyelerin başvurduğu bir yöntem. Haklı olarak vatandaşını düşünen her belediye başkanı bu konserleri düzenliyor. Böylelikle de vatandaşın bozulan psikolojisine terapi sağlıyor.
Başkan Çay sadece bu hizmetlerle de kalmıyor. Pozantı'ya bungalov ev, İlçenin turizm potansiyeli için son derece önemli olan Belemedik'te açtığı restaurant, vatandaşın istihdamına yönelik yapılan meyve kurutma ve paketleme tesisi ve genç çiftlerin mutluluğa adım atacakları özel günlerinde yanlarında olmak adına hayata geçirdiği kına evi projesi kazandırıyor. 
Belediyecilik nedir? Halkına hizmet etmektir. Bu hizmet her şekilde olabilir. Başkan Çay'da bunu yapıyor. Halkına hizmet etmek için gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışıyor, çabalıyor.
Elbette ki meyve veren ağaç taşlanır. Başkan Çay'da taşlanıyor. Neden? Verdiği meyveler hep Pozantı halkının ağız tadına uygun olsun diye çalıştığı için.
Başkan'ın yaptıklarını çekemeyen veya bu hizmetlerden nemalanamayan gruplar mecburen karalama kampanyası yapmak zorunda kalıyorlar. Yok öyle çamur at izi kalsın. Çamur atacaksan dengeli at...
Benim Sayın Başkan'a bir önerim var. Kesinlikle çamurlara kulak asmasın, zira o çamurlar iz bırakmaz.
Sen hizmet yoluna devam et... Senin yaptıklarınla yarınlar Pozantı ve Pozantılılar için daha iyi olacak....