Antalya Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına destek oluyor. Alınan kararla sağlık çalışanları belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanırken, sağlık çalışanlarının aileleri için ise günlük olarak 3 çeşit yemek hizmeti verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sağlık personellerinin Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu taşıma araçları ile raylı sistem araçlarını ücretsiz kullanabileceğini söyledi. Sağlık çalışanlarının, personel kimlik kartlarını göstererek ücretsiz taşıma imkanından faydalanabileceklerini kaydeden Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının ailelerine de günlük olarak 3 çeşit yemek verileceğini de sözlerine ekledi.

MİNNET DUYUYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, salgın hastalığa karşı hayatlarını ortaya koyarak yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnet duyduklarını da belirterek: “Elimizden geldiği kadar her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Salgın önleme kapsamında çalışan sağlık personellerimiz için ne yapılsa az” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce de Antalya’daki hastanelerde acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği verilmiş ve kasa kasa portakal sağlık çalışanlarına gönderilmişti.