ANTALYA - Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, COVID-19 tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında vatandaşları evlerinde ziyaret edip bayramlarını kutladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağında, vatandaşları evlerinde ziyaret edip bayramlarını kutladı. Başkan Yücel’e ziyarette, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Kızılay Alanya Şube Başkanı Mehmet Dikici, Kızılay Alanya Şube Kadın Kolları Başkanı Hanife Özen, Kızılay Alanya Başkan Yardımcısı Hasan Basri Savaş, Kızılay Alanya Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Burcu Erdoğan, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülizar Altay da eşlik etti.

“BU BAYRAMDA EVDE KALALIM SAĞLIKLA KALALIM”

Salgının gölgesinde geçen Ramazan Bayramı’nda Kaya ve Kurt ailelerini ziyaret edip, mahalleli ile bayramlaşan Başkan Yücel, “Bu bayramda, daha sonraki bayramlara sağlıkla ulaşabilmek için evlerimizde kalıyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda ve bundan sonraki bayramlarda sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçiririz” dedi. Başkan Yücel ziyaret esnasında çocuklara kitap hediye edip harçlık verirken, Kızılay ekipleri de bayramlık hediye etti. Müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Murat Kurt isimli bir vatandaş ise ziyaret esnasında Başkan Yücel’e ney çalarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.