Antalya Büyükşehir Belediyesi, (Kovid-19) Korona virüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında kent merkezi ve ilçelerde cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkamaya devam ediyor. Gece 22 personel iki arazöz, gündüz ise 225 personel cadde ve sokakları didik didik dezenfektan suyla yıkanıyor.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile koruma tedbirlerini her gün daha da artıran Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezini didik didik ilaçlı suyla yıkıyor.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından üretilen dezenfektan ile yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, salgının yayılmasını önlemek adına belediye olarak gereken tedbirlerin alındığını belirtti.

Antalyalılarla birlikte salgının önlenmesi noktasında üzerlerine düşeni yaptıklarını vurgulayan Başkan Böcek: “Birlikte başaracağız. Gece vatandaşlarımız uyurken biz sokakları dezenfekte ediyoruz. Gönülleri rahat olsun. ASAT tarafından ürettiğimiz dezenfektan ilaçlı suyla bol bol yıkıyoruz. Biz önlemlerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımız da evinde kalarak kendi önlem ve tedbirlerini alırsa bu salgının yayılmasını önleyeceğiz. Yeter ki siz evde kalın. Mecbur olmadıkça evinizden çıkmayın” dedi.