Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’ne, alt yapı, yol, doğalgaz, sosyal, tarım konularında yatırım seferberliği başlattıklarını sadece ASAT ile ilgili 85 milyon lira alt yapı yatırımı yapacaklarını söyledi. Başkan Böcek Korkuteli’ne doğalgazın gelmesiyle ilgili meclis kararının alındığını belirtti.

‘Ben sen yok, biz varız, biz birlikte yaparız’ diyerek ulaşımdan, çevreye, sağlıktan, sosyale, tarımdan, altyapıya, Antalya’ya hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 ilçenin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta ilçe ziyaretleri yaparak bölge muhtarları, STK temsilcileri, esnafı ve vatandaşları ile kucaklaşan Başkan Böcek, fikir alıyor, sorunları, dinliyor çözümler üretiyor.

85 MİLYONLUK YATIRIM

Vatandaşın sorunlarına merhem olacak projelerle halkın nefes almasını sağlayan hizmet üreten Başkan Böcek, bu kapsamda Korkuteli ilçesine sadece ASAT tarafından 85 milyon liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını belirterek “Bunlar içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, tarımsal sulama yatırımlarıdır. Manay İçme Suyu Projemiz devam etmektedir. 58 mahallesi bulunan Korkuteli’mizin alt ve üst yapısına her anlamda destek olacağız. Bozova, Yalıngediği, Büyükköy, Çaykenarı, Yakaköy, Leylek, Çukurca, Kemerağzı, Karataş, Söğütcük Korucu mevki grup yollarını da tamamlayacağız” dedi.

DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Başkan Böcek, Korkuteli’ne doğalgazın gelmesi konusunda da çalışmaların süratle devam ettiğini belirterek, “Enerya Antalya Gaz Dağıtım A.Ş.’nin dağıtım bölgesine Korkuteli İlçesinin dahil edilmesi, dağıtım şebekesinin yapımında ve dağıtım faaliyetlerinde ilçe belediyesi ile gerekli iş birliğinin sağlanması ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerekli kararı aldık. 47 km’lik güzergah üzerinden gelecek doğalgaz boru hattı ile ilgili çalışmalar BOTAŞ tarafından tamamlanır tamamlanmaz Korkuteli’ne doğalgaz gelecek. BOTAŞ’ın çalışmasını tamamlamasını bekliyoruz. Enerya ile eş zamanlı çalışarak ilçemizi doğalgaza kavuşturacağız” dedi.